Doggystyleeee ja Snoop Dogg julkaisivat uuden musavideon ‘Say It Witcha Chest’

Doggystyleeee ja Snoop Dogg julkaisivat tänään uuden musavideon biisille ‘Say It Witcha Chest’. Biisin on tuottanut AC3Beats. Musavideon on ohjannut @VOICE2HARD.

Snoop Dogg, oikealta nimeltään Calvin Cordozar Broadus Jr., on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Long Beachilta, Kaliforniasta. Snoop Dogg aloitti räppäämisen jo nuorena ja nousi suosioon 1990-luvun alussa. Hänen debyyttialbuminsa “Doggystyle” julkaistiin vuonna 1993. Tämän jälkeen hän on julkaissut lukuisia menestyneitä albumeita, kuten “Tha Doggfather” (1996), “No Limit Top Dogg” (1998) ja “The Last Meal” (2000). Hän on myös tunnettu näyttelijä ja hänet on nähty useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Snoop Dogg on vaikuttanut merkittävästi rap-musiikin historiaan ja hän on edelleen aktiivinen ja suosittu artisti. Hänen ainutlaatuinen tyylinsä ja persoonallisuutensa tekevät hänestä ikonin, joka tunnetaan ympäri maailmaa.

Doggystyleeee on räppäri, joka on kotoisin San Bernardinosta, Kaliforniasta. Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Snoop Doggin, Nhalen ja Kokanen kanssa. Doggystyleeee kuuluu Crips-katujengiin, joka on vaikuttanut hänen musiikkinsa sanoituksiin ja asenteeseen. Hänen musiikkinsa on saanut seuraajia ympäri maailmaa ja hän on noussut yhdeksi mielenkiintoisimmista uusista artisteista länsirannikolta.