C-Murder väittää suljettujen pöytäkirjojen paljastavan hänen syyttömyytensä!

No Limit Recordsin C-Murder, oikealta nimeltään Corey Miller on suorittanut elinkautista vankeusrangaistusta vuodesta 2009 hänen väitetyistä kytköksistään vuonna 2002 tapahtuneeseen 16-vuotiaan Steve Thomaksen murhaan. Alusta alkaen C-Murder on vannonut syyttömyyttään.

Nyt, monien muuttujien ja oikeudessa tapahtuneiden yllättävien käänteiden jälkeen, entinen TRU-räppäri väittää, että salatuissa pöytäkirjoissa piilee avain keissin ratkaisuun ja todisteet hänen syyttömyyteensä.

C-Murderin kustantajan 4. elokuuta julkaisemassa lehdistötiedotteessa C-Murder kertoo 31 suljetun dokumentin näyttävän laittoman DNA-näytteiden sotkemisen, jota ei mainittu oikeudenkäynnissä.

C-Murder väittää, että kun hänen DNA-näytteensä ajettiin Combined DNA Index System -tietokannan läpi, näytteelle löytyi toinenkin pari mutta piirisyyttäjä oli määrännyt tuloksen mitätöimisen.

Miller vaatii tapauksen täydellistä tutkintaa, jonka sanoo olevan “korruptiota joka johti hänen vangitsemiseensa”, ja että media painostaisi näiden 31 dokumentin luovuttamista Millerille ja hänen lakimiehilleen. Oikeudessa käydään ilmeisesti parhaillaan taistoa dokumenttien luovuttamisesta.

“Louisianan oikeuslaitos on varastanut jo puolet elämästäni ja se loppuu nyt”, Miller sanoo.

Tiedote kertoo myös Elayn Hunt Correctional Centerissä tällä hetkellä olevan räppärin aloittaneen nälkälakon tuodakseen esille hänen ja muiden laitoksen vankien kokeman laiminlyönnin Covid-19 viruksen hoidossa ja tartunnoilta suojaamisessa. Covid-19 puhjettua positiivisten koronatestien saamia vankeja ollaan sijoitettu negatiivisten testitulosten saaneiden vankien kanssa samoihin selleihin, joka “ei ole pelkästään lisännyt tautitapausten määrää vaan myös tehnyt karanteeniajoista sietämättömän pitkiä.”

Hän lisää, “karanteenin alaiset vangit ovat jatkuvassa lockdown-tilassa eivätkä voi käydä ulkona saamassa raikasta happea. Testit eivät täytä standardeja ja monet tulokset ovat olleet virheellisiä. Monet vangeista ovat saaneet voimakkaita oireita viruksesta, jotka hoidon puutteen vuoksi ovat johtaneet jopa kuolemaan.”

“Uskon, että maailman pitäisi nähdä, mitä täällä tapahtuu ja vankien omaiset antaisevat tietää totuuden.”

Lisää keskustelua aiheesta foorumilla:

https://forum.killahoe.fi/thread/385/uutiset-ja-juorut

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän