Big Daddy Kane: “Sukupolvien välinen kuilu on kurottava umpeen!”

Legendaarinen New York -räppäri Big Daddy Kane vieraili vähän aikaa sitten The Big Tigger Morning Showssa. Paikan päällä hän kertoi ratkaisunsa hip hopin nykytilaan, jossa vanhojen ja nuorien artistien välinen kuilu kasvaa kokoajan. Vaikka hip hopin 50-vuotissyntymäpäivän saavuttaminen on hieno saavutus, hänen mielestään eri sukupolven artistien pitäisi keskustella keskenään enemmän.

“Jotta saamme vielä toiset 50 vuotta, uskon, että meidän on kurottava umpeen kuilu vanhemman ja nuoremman sukupolven välillä. Meillä oli tilaisuutemme. Teimme juttuamme, olemme yhä olemassa. Meillä on yhä fanikunta, joka tukee meitä katalogimme vuoksi. Emme yritä uhata tai korvata nuorempaa sukupolvea.”

“Haluaisin mielelläni istua alas Lil Uzi Vertin, Kodak Blackin tai Migosin kanssa. Mielestäni on tärkeää, että vanhempi sukupolvi voi puhua nuoremman sukupolven kanssa ja antaa heille neuvoja.”

Tämän lisäksi Big Daddy Kane kertoi, kenet hän valitsisi Mount Rushmore -vuorelleen.

“Jos puhumme 80- ja 90-luvun aikakaudesta, sanoisin itseni lisäksi KRS-One, Rakim ja Kool G Rap. Löytyy paljon artisteja, jotka tekivät suuria asioita aikakautensa aikana, kuten Melle Mel, Kool Moe Dee ja Grandmaster Caz.”