X-Raided, Ras Kass ja KXNG Crooked julkaisivat uuden musavideon ‘It’s Up’

X-Raided, Ras Kass ja KXNG Crooked julkaisivat perjantaina uuden musavideon biisille ‘It’s Up’.

X-Raided on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Sacramento, Kaliforniasta. Hän julkaisi debyyttialbuminsa ‘Psycho Active’ vuonna 1992. X-Raided on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Brotha Lynch Hungin, Kokanen, Bleezon, Ren Da Heatmonstan, T-Nuttyn ja Hollow Tipin kanssa. Hän vapautui vuonna 2018 vankilasta 26 vuoden tuomion jälkeen.

Ras Kass on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Los Angelesista, Kaliforniasta. Hän julkaisi debyyttialbuminsa ‘Soul On Ice’ vuonna 1996. Ras Kass on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden ja tuottajien, kuten Ice-T:n, Too $hortin, Dr. Dren, DJ Premierin ja DJ Battlecatin kanssa.

KXNG Crooked (ent. Crooked I) on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Long Beachista, Kaliforniasta. Hän kuuluui Slaughterhouse-nimiseen räppikollektiiviin. Ennen oman levy-yhtiönsä perustamista, KXNG Crooked oli kiinnitetty muun muassa Death Row Recordsille. KXNG Crooked julkaisi debyyttialbuminsa ‘Apex Predator’ vuonna 2013. Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden ja tuottajien kanssa.