Westside Gunn avautui Conwayn lähdöstä Griseldalta: “En ryöstänyt Conwayta! Hän on veljeni!”

Westside Gunn antoi vähän aikaa sitten haastattelun Rolling Stonelle ja avautui muun muassa Conway The Machinen lähdöstä Griselda Recordsilta.

“Conway on veljeni. Ihmiset ovat paisuttaneet asian ihan suhteettomiin mittoihin, kuten että olisin ryöstänyt hänet. Hän ei voi koskaan sanoa, että olisin pettänyt hänet. Olemme keikkailleet ja vetäneet festivaaleja yhdessä. Olemme olleet mukana toistemme projekteissa. Jos joku ryöstäisi sinut, miksi tekisit yhteistyötä hänen kanssaan?”, Conway avautui Rolling Stonelle. Hän vetosi myös ihmisiä olemaan puuttumatta perheasioihinsa koska hänen välinsä Conwayn kanssa ovat kunnossa; “Perheen kesken on joskus erimielisyyksiä. Ihmiset rakastavat negatiivisuutta. Sitä he haluavat. Sitä he rakastavat. Griselda on ikuinen ja sitä ei pysäytä mikään.”

Aiemmin tänä vuonna helmikuussa Conway The Machine kertoi täyttäneensä Griseldan ja Shady Recordsin sopimuksien ehdot. Conway paljasti myös radiohaastattelussa, että siitä huolimatta että hän täytti Griselda-sopimuksensa vaatimukset, se ei kuitenkaan koskaan ollut hänen etujensa mukainen. Hän paljasti myös jättäneensä lukematta sopimuksen kunnolla.

“Kun teimme sopimusta, en todellakaan ollut täysillä mukana. En edes lukenut sitä. Allekirjoitin vain sen ja jatkoin eteenpäin. Valitettavasti sopimus ei ollut etujeni mukainen. Nyt on aika mennä eteenpäin ja tehdä uusi sopimus. Tällä kertaa aion varmistaa, että sopimus on minun etujeni mukainen”, Conway kertoi Breakfast Clubin haastattelussa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän