The Alchemist pisti ulos uuden musavideon ‘Paint Different’ – mukana Curren$y!

The Alchemist pisti perjantaina ulos uuden musavideon biisille ‘Paint Different’, joka löytyy uudelta ‘Flying High Part 2’ -albumilta. Biisillä vierailee Curren$y.

The Alchemist on yhdysvaltalainen tuottaja, joka on kotoisin Beverly Hillsistä, Kaliforniasta. Hän on tuottanut urallaan useita tunnettuja artisteja, kuten Nasia, Prodigya (RIP), Kool G Rapia, Snoop Doggia, KRS-Onea, Devin The Dudea, B-Realia ja Jadakissia. Hänet tunnetaan taidokkaista sample-valinnoistaan ja hänen musiikkinsa yhdistelee usein eri aikakausien ja musiikkityylien elementtejä.

Curren$y on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin New Orleansista, Louisianasta. Hän omistaa oman levy-yhtiönsä Jet Life Records. Curren$y on julkaissut urallaan useita albumeita, kuten “Parking Lot Music” (2018), “Gran Turismo” (2019) ja “Pilot Talk 4” (2021). Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden ja tuottajien, kuten The Alchemistin, Havocin, Larry Junen, Jay Electronican, Snoop Doggin, Jay Worthyn ja Conway The Machinen kanssa.