Tha God Fahim ja Oh No pistivät ulos uuden yhteisprojektin ‘Berserko’ – kuuntele maistiaiset!

Tha God Fahim ja Oh No pistivät vähän aikaa sitten ulos uuden yhteisprojektin ‘Berserko’. Levyllä vierailee mm. Your Old Droog ja Jay Nice. Kuuntele Spotifyssa ja Youtubessa.

Tha God Fahim on yhdysvaltalainen räppäri, joka tunnetaan räppäämisen lisäksi myös tuottajana. Hänen tuotantotyylinsä sisältää usein kokeellisia ja pimeitä sävyjä. Tha God Fahim on julkaissut useita albumia ja mixtapeja, jotka ovat saaneet paljon huomiota underground-piireissä. Hän on tehnyt yhteistyötä useiden räppäreiden ja tuottajien, kuten Mach-Hommyn, Estee Nackin ja DJ Muggsin kanssa.

Oh No on yhdysvaltalainen hip hop -tuottaja ja DJ, joka on kotoisin Oxnardista, Kaliforniasta. Hänen isänsä Otis Jackson Sr. on arvostettu 70-luvun soul-laulaja. Hän on hip hop -tuottaja Madlibin, eli Quasimoton, nuorempi veli. Oh No on tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden, kuten De La Soulin, Mursin, Talib Kwelin ja MF DOOMin kanssa. Oh No on tunnettu monipuolisesta tuotantotyylistään, joka yhdistelee erilaisia musiikkilajeja, kuten jazzia, funkia, soulia ja hip hopia.

Spotify:

Youtube:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLwJrbSUgC3VyNpj2qowob0P7qDv0ZJXgu

Kansitaide: