Suga Free ja Kokane julkaisivat uuden musavideon ‘Shut Up’

Suga Free ja Kokane julkaisivat eilen uuden musavideon biisille ‘Shut Up’, joka löytyy udelta ‘SugaKane’ -yhteisprojektilta.

Suga Free on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Pomonasta, Kaliforniasta. Hän on tunnettu omalaatuisesta räppäystyylistään ja erityisesti hänen tarinankerronnallisista taidoistaan. Suga Free on julkaissut useita albumeita, kuten “Street Gospel”, “The New Testament” ja “Hi Power Pimpin”. Hän on myös tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden ja tuottajien, kuten Snoop Doggin, DJ Quikin, Nate Doggin (RIP), DJ Battlecatin ja Kuruptin kanssa.

Kokane, oikealta nimeltään Jerry Buddy Long Jr., on yhdysvaltalainen räppäri ja laulaja, joka syntyi Bronxissa, mutta kasvoi Pomonassa, Kaliforniassa. Hänet tunnetaan erityisesti lukuisista vierailuistaan muiden artistien kappaleilla. Hän kuuluu 357 Gangster Crips -katujengiin. Kokane aloitti uransa Eazy-E:n Ruthless Records -levy-yhtiössä vuonna 1989. Hän teki sanoituksia N.W.A.:lle ja Above The Lawille ennen debyyttialbuminsa “Addictive Hip Hop Muzick” julkaisua vuonna 1991. Kokane osallistui muun muassa N.W.A.:n “Niggaz4Life” ja Above The Lawin “Black Mafia Life” -albumeiden sanoittamiseen. Hän jätti Ruthless Recordsin vuonna 1995. Kokane on julkaissut urallaan useita albumeita, kuten “Funk Upon A Rhyme” (1994), “They Call Me Mr. Kane” (1999), “King Of G-Funk” (2016) ja “Da White Album” (2022). Hän on tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen artistien, kuten Daz Dillingerin, Eazy-E:n (RIP), Ice Cuben, Kuruptin, Nipsey Husslen (RIP), Brotha Lynch Hungin, Snoop Doggin, Too $hortin ja Suga Freen kanssa.