Smoke DZA ja Flying Lotus pistivät ulos uuden musavideon ‘Painted Houses’ – mukana Conway The Machine!

Smoke DZA ja Flying Lotus pistivät tänään ulos uuden musavideon biisille ‘Painted Houses’. Biisillä vierailee Conway The Machine.

Smoke DZA on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Harlemista, New Yorkista. Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Flee Lordin, Westside Gunnin, Benny The Butcherin ja Conway The Machinen kanssa.

Flying Lotus on yhdysvaltalainen tuottaja, räppäri, DJ ja elokuvantekijä, joka on kotoisin Los Angelesista, Kaliforniasta. Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Kendrick Lamarin, Snoop Doggin, Denzel Curryn ja George Clintonin kanssa.

Conway The Machine on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Buffalosta, New Yorkista. Hän kuuluu Griselda-räppikollektiiviin. Conway The Machine on julkaissut urallaan useita albumeita, kuten “Look What I Became” (2019), “LULU” (2020), “No One Mourns The Wicked” (2020) ja “God Don’t Make Mistakes” (2022). Conway The Machine on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Benny The Butcherin, Westside Gunnin, Ludacrisin, Method Manin, Freddie Gibbsin ja Pete Rockin kanssa.