Promo: Black C ja Joe Fresco julkaisivat uuden musavideon ‘Cold Fresh’

Black C ja Joe Fresco julkaisivat uuden musavideon biisille ‘Cold Fresh’, joka löytyy uudelta ‘Ruthless’ -yhteisprojektilta. Biisin on tuottanut DJ Fresh & Teflon Ron. Musavideon on ohjannut AaronBProductions.

Black C on yhdysvaltalainen rap-artisti, joka on kotoisin San Franciscosta, Kaliforniasta. Hän tuli tunnetuksi RBL Posse -räppiryhmän jäsenenä. Ryhmä perustettiin 80-luvulla ja se saavutti suosiota 90-luvulla. Vaikka ryhmä hajosikin vuonna 2003, Black C on jatkanut musiikin julkaisemista sooloartistina. Häneltä on tullut useita sooloalbumeita ja mixtapeja. Hänet tunnetaan myös siitä, että hän on tuottanut useita artisteja. Tämä kaikki on tehnyt hänestä yhden San Franciscon hip hop -musiikin merkittävimmistä hahmoista.

Joe Fresco on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin San Josesta, Kaliforniasta. Hän on julkaissut useita albumeita, kuten “Make America Player Again Vol. 1” (2022) ja “We Are Who We Are” (2019. Joe Fresco on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Anthony Danzan ja Dezzy Hollowin kanssa.

Kuunneltavissa nyt Killahoen sivuilla ja virallisella Youtube-kanavalla!

Black C:

https://www.instagram.com/rblposse/

Joe Fresco:

https://www.instagram.com/jiggyjoefresco/