Onyx julkaisemassa uutta albumia helmikuussa – katso kansitaide ja biisilista!

Queens-räppiryhmä Onyx on julkaisemassa helmikuun 17. päivä uutta ‘Black Rock’ -albumiaan.



01. Onyx!!
02. Black Rock ft. DJ Nelson
03. What U Want From Me
04. Blinded By The Light ft. Optimus
05. Ima Fuckin Rockstar ft. Skyzoo
06. Lighters (Intro)
07. Lighters
08. Greatest Day ft. Optimus
09. OD ft. R.A. The Rugged Man
10. Love Is A Gun
11. Point Em Out!
12. Chasing The Devil ft. Optimus, Sickflow and Snak The Ripper