New York -veteraani AZ saapuu keikalle Suomeen!

Legendaarinen New York -räppäri AZ on tulossa esiintymään kesäkuussa Suomeen. AZ teki ensimmäisen vaikutuksensa Nasin “Illmatic” -klassikkoalbumin kappaleella “Life’s a Bitch”. Vuotta myöhemmin hän julkaisi oman debyyttialbuminsa “Doe or Die”, joka kantaa nykyään klassikkostatusta. Tämän jälkeen AZ on ilahduttanut fanejaan julkaisemalla peräti kahdeksan sooloalbumia. AZ oli myös mukana Nasin perustamassa The Firm -räppiryhmässä, joka julkaisi albumin vuonna 1997.

Nyt vuonna 2023 AZ on palannut julkaisemalla jatko-osan klassikoksi muodostuneelle “Doe or Die” -albumilleen ja hän kiertää ympäri maailmaa esiintymässä. Tämän ainutlaatuisen tilaisuuden kunniaksi AZ saapuu Suomeen On The Rocks -klubille Helsingissä!

Lisäksi illan aikana lavalla nähdään legendaarinen DJ Doo Wop, joka on tunnettu lukuisista mixtapeistaan. DJ Doo Wop on tehnyt merkittävän panoksen hip hop -kulttuuriin ja tulee tarjoamaan unohtumattoman musiikkielämyksen.

Illan DJ:nä toimii myös Loasteeze, joka on kiertänyt Eurooppaa muun muassa Masta Acen kanssa. Hän pitää tunnelman katossa ennen AZ:n esiintymistä ja tarjoaa huippuluokan musiikkia koko illan ajan.

“AZ esiintyi viimeksi Suomessa vuonna 2009, mutta silloin en päässyt paikalle. Nyt oli pakko tarttua tilaisuuteen. Kovana Nas-fanina tämä on minulle iso juttu. The Format ja Rather Unique ovat sellaisia kappaleita, joita pääseväni kuulemaan. Odotan myös kappaleita uudelta Doe Or Die II -albumilta, joka oli hyvä levy”, Loasteeze kertoi Killahoelle.

Tämä on tilaisuutesi kokea legendaarisen AZ:n energinen ja unohtumaton live-esiintyminen Helsingissä. Laita päivämäärä 11. kesäkuuta muistiin ja saavu On The Rocks -klubille nauttimaan illasta, joka jää mieleesi pitkäksi aikaa.

Liput ovat nyt myynnissä ja löydät ne täältä.