MC Eiht: “Suge Knight vieraili äitini talon luona minun ja DJ Quikin vihanpidon aikana!”

MC Eihtin ja DJ Quikin entinen vihanpito on dokumentoitu hyvin vuosien varrella. MC Eiht vieraili vähän aikaa sitten The Art Of Dialogue -podcastissa ja kertoi lisää ajasta, jolloin kaksi räppäriä olivat vihanpidossa.

MC Eiht muisteli Suge Knightin kohtaamista hänen äitinsä talon ulkopuolella, joka sattui olemaan kadun toisella puolella Sugen äidin taloa.

”Äitini oli muuttanut naapurustoon, joka sattui olemaan Sugen äitiä vastapäätä. Ajoin silti äitini luo vaikka he tiesivät minun olevan siellä. Eräänä päivänä olin äitini luona, kun Suge tuli paikalle. Hän käski minun pysähtyä ja pari kaveria käveli autolleni. Hän halusi vain kertoa minulle, että vaikka minulla ja DJ Quikilla oli tilanne päällä, niin se ei johtaisi siihen etten voisi vierailla äitini luona. Se oli vain selvennys häneltä, että minun ei tarvinnut huolehtia siitä, että mitään ikävää tapahtuisi vieraillessani siellä”, MC Eiht kertoi.

Compton’s Most Wanted -räppäri selvensi myös vihanpitoa ja kertoi sen johtuneen vain heidän vastakkaisista jengiyhteyksistä.

MC Eiht vieraili vuonna 2017 DJ Quikin ‘Rosecrans’ -albumilla biiseillä ‘Central Ave’ ja ‘Funny How N**as Gon Change Thing’.

Katso haastattelupätkä alta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän