Mach-Hommy ja Tha God Fahim julkaisivat uuden yhteisprojektin ‘Notorious Dump Legends: Volume 2’ – kuuntele maistiaiset!

Mach-Hommy ja Tha God Fahim perjantaina julkaisivat uuden yhteisprojektin ‘Notorious Dump Legends: Volume 2’. Levyllä vierailee mm. Big Cheeko. Kuuntele Spotifyssa ja Youtubessa.

Mach-Hommy on yhdysvaltalainen räppäri, joka tunnetaan monipuolisesta ja omaperäisestä musiikkityylistään. Hänen musiikkinsa sisältää usein monimutkaisia sanaleikkejä ja metaforia. Mach-Hommy on julkaissut useita albumeita, joista monet ovat saaneet paljon huomiota ja kiitosta faneilta ympäri maailmaa. Hänen musiikkinsa on vaikuttanut moniin nykypäivän underground-artisteihin.

Tha God Fahim on yhdysvaltalainen räppäri, joka tunnetaan räppäämisen lisäksi myös tuottajana. Hänen tuotantotyylinsä sisältää usein kokeellisia ja pimeitä sävyjä. Tha God Fahim on julkaissut useita albumia ja mixtapeja, jotka ovat saaneet paljon huomiota underground-piireissä. Hän on tehnyt yhteistyötä useiden räppäreiden ja tuottajien, kuten Mach-Hommyn, Estee Nackin ja DJ Muggsin kanssa.

Spotify:

Youtube:

https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_n4r6abIxVdUcyflJIPjiyXLTkL-Ml7cQg

Kansitaide: