Jay Worthy, Kamaiyah ja Harry Fraud julkaisivat uuden musavideon ‘9AM’

Jay Worthy, Kamaiyah ja Harry Fraud julkaisivat tänään uuden musavideon biisille ‘9AM’, joka on esimakua myöhemmin julkaistavalta yhteisprojektilta.

Jay Worthy on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Los Angelesista, Kaliforniasta. Hän kuuluu LNDN DRGS -räppiduoon, jonka toinen jäsen on Sean House. Jay Worthy aloitti uransa musiikin parissa jo nuorena ja on sittemmin julkaissut useita mixtapeja sekä studioalbumeita. Jay Worthy on tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden ja tuottajien, kuten Freddie Gibssin, Suga Freen, Mitchy Slickin, DJ Muggsin ja The Alchemistin. Hän on saanut paljon positiivista huomiota kriitikoilta ja fanit ovat arvostaneet hänen lahjakkuuttaan ja omaperäisyyttään.

Harry Fraud on yhdysvaltalainen tuottaja, joka on kotoisin New Yorkista. Hän on tuottanut urallaan useita tunnettuja artisteja, kuten Benny The Butcheria, Larry Junea, Jay Worthya, Curren$ya, Dave Eastia ja Jim Jonesia.

Kamaiyah on yhdysvaltalainen räppäri ja laulaja, joka on kotoisin Oaklandista, Kaliforniasta. Hän on julkaissut urallaan useita mixtapeja. Kamaiyah on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden ja tuottajien kanssa.