Jay Worthy ja Roc Marciano pistivät ulos uuden musavideon ‘Underground Legend’ – mukana Bun B!

Jay Worthy ja Roc Marciano pistivät viime viikolla ulos uuden musavideon biisille ‘Underground Legend’, joka on esimakua myöhemmin julkaistavalta yhteisprojektilta. Biisillä vierailee Bun B. Biisin on tuottanut Roc Marciano.

Jay Worthy on Kalifornian, Los Angelesissa syntynyt räppäri. Hän kuuluu LNDN DRGS -räppiduoon, jonka toinen jäsen on Sean House. Jay Worthy aloitti uransa musiikin parissa jo nuorena ja on sittemmin julkaissut useita mixtapeja sekä studioalbumeita. Jay Worthy on tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden ja tuottajien, kuten Freddie Gibssin, Suga Freen, Mitchy Slickin, DJ Muggsin ja The Alchemistin. Hän on saanut paljon positiivista huomiota kriitikoilta ja fanit ovat arvostaneet hänen lahjakkuuttaan ja omaperäisyyttään.

Roc Marciano on yhdysvaltalainen räppäri ja tuottaja, joka on kotoisin New Yorkista. Hän aloitti uransa vuonna 2000 liittymällä Busta Rhymesin kokoamaan Flipmode Squad -ryhmään ja teki ensimmäisen esiintymisensä kappaleessa “The Heist”. Vuonna 2001 hän kuitenkin lähti ryhmästä perustaakseen U.N.-nimisen hip hop -ryhmän, joka koostui hänen lisäkseen Dino Bravesta, Lakusta ja Mic Rawista. Yhdessä he julkaisivat albumin vuonna 2004. Roc Marciano esiintyi myös Wu-Tang Clanin kokoelmalevyllä “Wu-Tang Meets the Indie Culture” vuonna 2005 sekä Pete Rockin albumilla “NY’s Finest” vuonna 2008, joista hän sai paljon huomiota ja kiitosta. Vuodesta 2008 lähtien Roc Marciano on keskittynyt enemmän soolouraansa. Hän julkaisi kokonaan itse tuottamansa debyyttialbuminsa “Marcberg” vuonna 2010, joka sai paljon positiivista kiitosta. Roc Marciano on tunnettu omaperäisestä ja taitavasta flowstaan sekä minimalistisesta, sample-pohjaisesta tuotantotyylistään. Hän on myös ollut mukana useissa yhteistyöprojekteissa ja tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden kanssa.