J. Stalin ja Young Doe julkaisivat uuden musavideon ‘Chop Stick’

J. Stalin ja Young Doe julkaisivat eilen uuden musavideon biisille ‘Chop Stick’, joka löytyy uudelta ‘Diesel Therapy 4’ -yhteisprojektilta.

J. Stalin on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Oaklandista, Kaliforniasta. Hän aloitti musiikkiuransa jo varhaisessa iässä ja julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2006. J. Stalin on tunnettu tyylistään, joka yhdistelee perinteisempää ja modernimpaa soundia. Hän on julkaissut urallaan useita sooloalbumeita ja tehnyt yhteistyötä tunnettujen räppäreiden, kuten Too $hortin, Bernerin, Philthy Richin, Mozzyn, The Jackan (RIP) ja Keak Da Sneakin kanssa.

Young Doe on Denveristä, Coloradosta kotoisin oleva räppäri, joka on tullut tunnetuksi omaperäisestä tyylistään. Hän on tehnyt musiikkia jo useiden vuosien ajan ja hänen uransa on edennyt nopeasti paikalliselta tasolta laajemmalle yleisölle. Young Doe on julkaissut useita albumeja ja mixtapeja, mukaan lukien albumin ‘A Product Of The Eighties’, joka julkaistiin vuonna 2008. Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen rap-artistien, kuten Messy Marvin, The Jackan (RIP), C-Bon, Bad Azzin (RIP) ja Rich The Factorin kanssa.