J. Stalin, Anthony Danza ja Young Doe pistivät ulos uuden musavideon ‘Different’

J. Stalin, Anthony Danza ja Young Doe pistivät tänään ulos uuden musavideon biisille ‘Different’. Musavideon on ohjannut Cory Frey.

J. Stalin on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Oaklandista, Kaliforniasta. Hän aloitti musiikkiuransa jo varhaisessa iässä ja julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2006. J. Stalin on tunnettu tyylistään, joka yhdistelee perinteisempää ja modernimpaa soundia. Hän on julkaissut urallaan useita sooloalbumeita ja tehnyt yhteistyötä tunnettujen räppäreiden, kuten Too $hortin, Bernerin, Philthy Richin, Mozzyn, The Jackan (RIP) ja Keak Da Sneakin kanssa.

Anthony Danza on yhdysvaltalainen räppäri ja tuottaja, joka on kotoisin Seattlesta, Washingtonista. Hän on tunnettu monipuolisesta tyylistään ja musiikistaan, joka yhdistää perinteistä rap-musiikkia moderneihin vaikutteisiin. Hänen musiikkinsa on saanut hyvän vastaanoton kriitikoilta ja faneilta, jotka arvostavat hänen kykyään yhdistää erilaisia musiikillisia vaikutteita luodakseen omaperäisen äänimaailman. Anthony Danza on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Jay Worthyn, J. Stalinin, Suga Freen, Kokanen, Larry Junen, Devin The Duden ja Messy Marvin kanssa.

Young Doe on Denveristä, Coloradosta kotoisin oleva räppäri, joka on tullut tunnetuksi omaperäisestä tyylistään. Hän on tehnyt musiikkia jo useiden vuosien ajan ja hänen uransa on edennyt nopeasti paikalliselta tasolta laajemmalle yleisölle. Young Doe on julkaissut useita albumeja ja mixtapeja, mukaan lukien albumin ‘A Product Of The Eighties’, joka julkaistiin vuonna 2008. Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen rap-artistien, kuten Messy Marvin, The Jackan (RIP), C-Bon, Bad Azzin (RIP) ja Rich The Factorin kanssa.