Ice-T ihmettelee, miksi Keefe D pidätettiin vasta nyt 2Pacin murhaan liittyen

Los Angeles -veteraani Ice-T on hiljattain antanut haastattelun AllHipHopille, jossa hän ihmettelee ja kyseenalaistaa, miksi viranomaisilla on kestänyt niin kauan pidättää Duane “Keefe D” Davis edesmenneen 2Pacin murhasta.

“Ensimmäinen ajatukseni oli, että ihmiset puhuvat liikaa. Luulen, että Los Angelesin asukkaat tiesivät tarkalleen, kuka oli vastuussa tästä jutusta. En vain oikein ymmärrä, miksi viranomaisilla kesti niin kauan. Jos sanon, että olen autossa jonkun kanssa, joka tekee jotain rikollista, olen osa rikosta. Jos menen kotiisi ja pyydän sinulta asetta ja sinä annat sen minulle ja minä menen tekemään rikoksen, sinä avustit rikosta”, Ice-T sanoi.

“Pointtini on se, että hän on kertonut tästä samasta asiasta useissa haastatteluissa ja kirjoissa. Hän on toistanut tarinansa sata kertaa. Hän väitti olleensa autossa. Kukaan muu ei ole sanonut sitä. Miksi? Miksi hän sanoisi niin, ellei pelkäisi jäävänsä kiinni? Tiedätkö, en rakasta sitä kaveria. Se oli tapahtumaketju, jota ei olisi pitänyt tapahtua”, Ice-T ihmetteli.

Duane “Keefe D” Davis tuli julkisuuteen vuonna 2018 tunnustaen osallisuutensa 2Pacin murhaan. Davisin mukaan hän oli autossa, kun toinen matkustaja ampui 2Pacia neljä kertaa. Hän paljasti yksityiskohdat alun perin “Death Row Chronicles” -dokumentissa, väittäen olevansa ainoa elossa oleva, joka voi kertoa, mitä todella tapahtui.

Hän väitti, että häntä oli pyydetty kertomaan tarinansa yli 20 vuoden ajan. Päätettyään astua julkisuuteen, hänellä oli syöpä, eikä hänellä ollut enää mitään menetettävää.