Ice Cube, Too $hort ja E-40 paljastivat kuinka he luovat lyriikoitaan!

Mount Westmore -räppiryhmän Ice Cube, Too $hort ja E-40 vierailivat 5. päivä joulukuuta HipHopDX:n päämajassa, jossa he paljastivat kuinka he luovat lyriikoitaan.

Ei varmastikaan tule yllätyksenä, että heillä jokaisella on omanlainen työskentelytapa.

E-40 kertoo luovansa asioita lennosta vaikka hän myös kirjoittaa muistiin ideoitaan; “Joskus luen muistiinpanojani. Teen muistiinpanoja ja sitten palaan niihin, mutta lopulta lyön kaiken sisään fiiliksellä. Voin kirjoittaa muutaman lauseen tai sanan muistiin. En kirjoita kaikkea ylös niin kuin ennen, kun kirjoitin kaiken paperille.”

Too $hort taas pitää mieluummin paperille kirjoittamisesta, mutta nykyään hän on siirtynyt iPadilla työskentelyyn; “En kirjoita enää paperille. Minulla on studiossa vain vanha iPad. Se sisältää miljoonia riimejä. Kirjoitan riimini iPadiin, jonka jälkeen ne siirtyvät pilveen ja ne ovat saatavilla myös puhelimessani. Riimini kulkevat siis aina mukanani.”

Ice Cube sanoo haluavansa ymmärtää täysin riiminsä ennen kuin hän menee koppiin, mutta hän voi silti olla monipuolinen; “Voin kirjoittaa paperille tai ihan mihin tahansa, mutta haluan tietää riimini nauhoittaessani niitä. Minulla saattaa joskus olla puhelimeni mukana, mutta en voi luottaa pelkästään siihen. Kun tiedät flowsi, niin voit kokeilla kaikkea erilaista. Tulen kuitenkin aina olemaan kirjoittaja.”

Mount Westmore julkaisee debyyttialbuminsa 9. joulukuuta. Alunperin albumi julkaistiin vain NFT-alustoilla, mutta vihdoinkin se julkaistaan myös laajemmin. Striimauspalveluihin ilmestyvä albumi tulee sisältämään bonuskappaleita, joita ei löydy NFT-versiolta.

Katso koko haastattelu alta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän