Hectik pisti ulos uuden musavideon ‘For Tha OG’s’ – mukana Kokane!

Hectik pisti vähän aikaa sitten ulos uuden musavideon biisille ‘For Tha OG’s’. Biisillä vierailee Kokane. Biisin on tuottanut BeatzLowKey.

Hectik on amerikkalainen räppäri, joka on kotoisin Kaliforniasta. Hän on julkaissut urallaan albumeita, kuten “The West Is Hectic w/ The West” (2021). Hectik on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Lari The G:n, The Westin, Cartoonin, Kokanen ja Leatherfacen kanssa.

Kokane, oikealta nimeltään Jerry Buddy Long Jr., on yhdysvaltalainen räppäri ja laulaja, joka syntyi Bronxissa, mutta kasvoi Pomonassa, Kaliforniassa. Hänet tunnetaan erityisesti lukuisista vierailuistaan muiden artistien kappaleilla. Hän kuuluu 357 Gangster Crips -katujengiin. Kokane aloitti uransa Eazy-E:n Ruthless Records -levy-yhtiössä vuonna 1989. Hän teki sanoituksia N.W.A.:lle ja Above The Lawille ennen debyyttialbuminsa “Addictive Hip Hop Muzick” julkaisua vuonna 1991. Kokane osallistui muun muassa N.W.A.:n “Niggaz4Life” ja Above The Lawin “Black Mafia Life” -albumeiden sanoittamiseen. Hän jätti Ruthless Recordsin vuonna 1995. Kokane on julkaissut urallaan useita albumeita, kuten “Funk Upon A Rhyme” (1994), “They Call Me Mr. Kane” (1999), “King Of G-Funk” (2016) ja “Da White Album” (2022). Hän on tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen artistien, kuten Daz Dillingerin, Eazy-E:n (RIP), Ice Cuben, Kuruptin, Nipsey Husslen (RIP), Brotha Lynch Hungin, Snoop Doggin, Too $hortin ja Suga Freen kanssa.