Fresno-räppäri Reece Loc julkaisemassa uutta albumia ‘9370Siccness’ – katso kansitaide, biisilista ja kuuntele maistiainen!

Fresno-räppäri Reece Loc on julkaisemassa 22. päivä helmikuuta uutta albumia ‘9730Siccness’. Katso alapuolelta kansitaide ja biisilista.

Lisää keskustelua aiheesta foorumilla:



01. Opiates Intro
02. Match
03. Always Hustlin
04. For Me
05. Make It Out
06. Fucc Wit Da Money
07. Peek A Boo
08. Baserocc
09. We All Gon’ Eat
10. Drug Dealer
11. Undertoe
12. Go For Me
13. Off The Plate
14. 9370Siccness
15. Worldly Things
16. More To Life
17. Thicker Vision
18. Servin Dope
19. Lifetime
20. Cut From
21. Bonus Tracc (32 Bars Of A Coke Boy Outro)

Reece Loc:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *