Flee Lord ja Crisis julkaisivat uuden musavideon ‘Vibe’

Flee Lord ja Crisis julkaisivat keskiviikkona uuden musavideon biisille ‘Vibe’, joka löytyy uudelta ‘Full Court Press’ -albumilta. Biisin on tuottanut Crisis. Musavideon on ohjannut @watchthescreen777.

Flee Lord on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Queensistä, New Yorkista. Hän aloitti musiikin tekemisen vakavasti tavattuaan edesmenneen hip hop -legendan Prodigyn. He tapasivat toisensa yhteisten ystävien kautta vuonna 2008 ja heistä tuli hyviä ystäviä. Flee Lord ja Prodigy menettivät yhteydenpidon, kun Prodigy oli suorittamassa kolmen ja puolen vuoden vankeusrangaistustaan. He kuitenkin löysivät taas yhteyden Prodigyn vapauduttua vankilasta vuonna 2011. Flee Lord on julkaissut urallansa useita albumeita, kuten “I Want Out” (2018), “Gets Greater Later” (2019), “Pray For The Evil” (2020), “Lord Talk Trilogy” (2020) ja “Ladies & Gentleman” (2022).

Crisis on yhdysvaltalainen tuottaja ja räppäri, joka on kotoisin Bronxista, New Yorkista. Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Flee Lordia, Trizzia, 2 Elevenia, Poundsia, 38 Speshin ja Conway The Machinen kanssa.