Esham, Violent J ja Ouija Macc pistivät ulos uuden yhteisprojektin ‘Rampage’ – kuuntele maistiaiset!

Esham, Violent J ja Ouija Macc pistivät eilen ulos uuden yhteisprojektin ‘Rampage’. Kuuntele Spotifyssa ja Youtubessa.

Esham on yhdysvaltalainen räppäri ja tuottaja, joka on kotoisin Detroitista, Michiganista. Hän julkaisi debyyttistudioalbuminsa “Boomin’ Words From Hell” vuonna 1989 ollessaan vain 16-vuotias. Siitä lähtien hän on julkaissut yhteensä yli 15 sooloalbumia. Vuonna 1992 hän oli perustamassa horrorcore-räppiyhmää nimeltä Natas yhdessä Mastamindin ja TNT:n kanssa. Hän ja hänen veljensä James Smith perustivat ja pyörittivät hip hop -levy-yhtiötä nimeltä Reel Life Productions. Esham on aina rikkonut musiikillisia rajoja ja luonut omanlaisensa äänimaailmansa. Hänen musiikkinsa on usein rohkeaa sekä provosoivaa ja se haastaa kuuntelijan ajattelemaan syvemmin. Esham on jäänyt musiikkimaailman historiaan merkittävänä hahmona, joka on inspiroinut useita artisteja. Hänen omaperäinen tyylinsä ja tinkimätön asenteensa tekevät hänestä unohtumattoman artistin, jonka musiikki jää elämään sukupolvesta toiseen.

Violent J, oikealta nimeltään Joseph Frank Bruce, on yhdysvaltalainen räppäri ja painija. Hän on osa hip hop -duo Insane Clown Possea. Hän on Psychopathic Records -levy-yhtiön perustajajäsen yhdessä Shaggy 2 Dopen ja heidän entisen managerinsa Alex Abbissin kanssa. Lisäksi Bruce on ammattipainijärjestö Juggalo Championship Wrestlingin perustajajäsen. Violent J:n ura musiikin parissa alkoi Insane Clown Possen perustamisella 1980-luvun lopulla. Psychopathic Recordsin kautta Violent J on tehnyt mittavan uran levytuottajana. Hän on ollut mukana luomassa ja julkaisemassa lukuisia albumeita, joista monet ovat saavuttaneet kultalevy- ja platinarajan.

Ouija Macc on yhdysvaltalainen räppäri, joka kasvoi ja syntyi Las Vegasissa, Nevadassa. Hän on julkaissut urallaan useita albumeita, kuten “Gutterwater” (2018), “Irregular” (2020) ja “Fallen Angelic” (2022). Ouija Macc on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Insane Clown Possen, Trizzin ja DJ Paulin kanssa.

Spotify:

Youtube:

https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_lSAqnJN4tgP7NdnzuAF4jR9mYaDgxyS8E

Kansitaide: