DJ Quik: “Michael Jackson ei tullut toimeen kanssani!”

Compton-veteraani DJ Quik vierali vähän aikaa sitten All The Smoke -podcastissa ja paljasti kuinka hän ja Michael Jackson eivät tulleet toimeen heidän tavatessaan studiolla.

DJ Quik paljasti podcastissa olleensa studiolla nauhoittamassa vuonna 1991 kappaletta ‘Tonite’, jolloin hän ja Michael Jackson osuivat samaan paikkaan. Hän kertoi kuinka Michael Jackson oli pyytänyt häntä ja muita studiolla olleita suostumaan outoon pyyntöön.

“He tulivat studiolle ja sanoivat, että Michael Jackson on tulossa paikalle eikä hän halua tulla nähdyksi. Jacksonin edustaja tuli huoneeseen sanoen että hän on saapumassa. He eivät pyytäneet ihmisiä lähtemään, mutta heillä oli pyyntö: he halusivat kaikkien kääntyvän seinää vasten. Olin, että oletteko tosissanne?”

Vaikka DJ Quik ja hänen porukkansa tunsivat olonsa epämukaviksi, he kääntyivät silti. DJ Quik kuitenkin myönsi, että hän näki vilauksen poptähdestä.

DJ Quik vitsaili myös, että ehkä Michael Jacksonin käytös olisi johtunut siitä, että DJ Quik on Bloods-jengiläinen ja Michael Jackson oli Crips-jengiläinen. Hän viittasi vitsissä vanhaan valokuvaan 80-luvulta, jossa Michael Jackson oli poseerannut Crips-jengiläisten kanssa.

Katso koko haastattelu alta.