DaBoii ja The Mekanix pistivät ulos uuden musavideon ‘Friendly Reminder’ – mukana J. Stalin!

DaBoii ja The Mekanix pistivät viime viikolla ulos uuden musavideon biisille ‘Friendly Reminder’. Biisillä vierailee J. Stalin. Biisin on tuottanut The Mekanix.

DaBoii on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Vallejosta, Kaliforniasta. Hän on julkaissut urallaan useita albumeita, kuten “Remotivated” (2020), “House Arrest” (2021) ja “Soakin Game” (2023). DaBoii on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Philthy Richin, Beeda Weedan, B-Legitin, J. Stalinin, G Pericon ja Mozzyn kanssa.

The Mekanix on yhdysvaltalainen tuottajaduo, joka on kotoisin Oaklandista, Kalfiorniasta. Duo on tuottanut useita tunnettuja räppäreitä, kuten Snoop Dogga, Mozzya, Keak Da Sneakia, Richie Richia, Lunizia, Too $hortia, B-Legitia, Trae Tha Truthia ja San Quinnia.

J. Stalin on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Oaklandista, Kaliforniasta. Hän aloitti musiikkiuransa jo varhaisessa iässä ja julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2006. J. Stalin on tunnettu tyylistään, joka yhdistelee perinteisempää ja modernimpaa soundia. Hän on julkaissut urallaan useita sooloalbumeita ja tehnyt yhteistyötä tunnettujen räppäreiden, kuten Too $hortin, Bernerin, Philthy Richin, Mozzyn, The Jackan (RIP) ja Keak Da Sneakin kanssa.