Conway The Machine ja Young Noble julkaisivat uuden musavideon ‘Grow Through It’

Conway The Machine ja Young Noble julkaisivat viime perjantaina uuden musavideon biisille ‘Grow Through It’. Biisin on tuottanut K-Salaam ja J.Dot.L.

Conway The Machine on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Buffalosta, New Yorkista. Hän kuuluu Griselda-räppikollektiiviin. Conway The Machine on julkaissut urallaan useita albumeita, kuten “Look What I Became” (2019), “LULU” (2020), “No One Mourns The Wicked” (2020) ja “God Don’t Make Mistakes” (2022). Conway The Machine on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Benny The Butcherin, Westside Gunnin, Ludacrisin, Method Manin, Freddie Gibbsin ja Pete Rockin kanssa.

Young Noble on yhdysvaltalainen räppäri, joka on syntynyt Kaliforniassa, mutta kasvanut New Jerseyssä. Hän kuuluu edesmenneen Tupac Shakurin perustamaan Outlawz-räppiryhmään. Young Noble on julkaissut urallaan useita sooloalbumeita ja ollut mukana monissa Outlawz-projekteissa. Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa 2Pacin (RIP), Krayzie Bonen, Trae Tha Truthin, Yukmouthin, Bad Azzin (RIP) ja C-Bon kanssa.