Che’ Noir julkaisi uuden musavideon ‘Hunger Games’ – mukana Ransom ja 38 Spesh!

Che’ Noir julkaisi vähän aikaa sitten uuden musavideon biisille ‘Hunger Games’, joka löytyy uudelta ‘After 12’ -EP:ltä. Biisillä vierailee Ransom ja 38 Spesh.

Che’ Noir on New Yorkin Buffalosta kotoisin oleva naisräppäri. Hänen uusin sooloalbuminsa ‘After 12’ ilmestyi vuonna 2020.

Ransom, oikealta nimeltään Randy Nichols, on yhdysvaltalainen räppäri, joka on syntynyt New Yorkissa, mutta kasvanut Jersey Cityssa. Ransom ajautui nuorena myymään huumeita, mikä johti hänen useisiin pidätyksiinsä ja vankilatuomioihinsa. Hän kuitenkin halusi ulos tästä elämäntavasta ja aloitti artistiuransa vuonna 2000. Ransom on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden ja tuottajien kanssa.

38 Spesh on yhdysvaltalainen räppäri ja tuottaja, joka on kotoisin New Yorkista. Hän on tunnettu minimalistisesta tuotantotyylistään. 38 Spesh on julkaissut urallaan useita albumeita ja mixtapeja, kuten “Beyond Belief” (2022) ja “Stabbed & Shot” (2018). Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden ja tuottajien, kuten Benny The Butcherin, Ransomin, DJ Premierin, Alchemistin ja Pete Rockin kanssa.