CartelSons pisti ulos uuden sinkun ‘Don’t Play With Me’ – mukana edesmennyt Big Pokey ja Billy Cook!

CartelSons pisti maanantaina ulos uuden sinkkubiisin ‘Don’t Play With Me’. Biisillä vierailee edesmennyt Big Pokey ja Billy Cook.

CartelSons on ranskalainen tuottaja, joka on kotoisin Lyonista, Ranskasta. Hän on tuottanut urallaan muun muassa Snoop Doggia, Tha Dogg Poundia, Big Hutchia, Mr. Shadowia, Celly Celia ja MC Eihtia.

Big Pokey oli yhdysvaltalainen räppäri, joka oli kotoisin Houstonista, Texasista. Hän oli yksi Screwed Up Click -räppikollektiivin alkuperäisjäsenistä. Big Pokey aloitti räppäämisen 90-luvun alussa, jolloin hän esiintyi useilla DJ Screwin julkaisemilla mixtapeilla. Hän oli mukana legendaarisella ‘June 27th Freestyle’ -mixtapella. Big Pokey julkaisi debyyttialbuminsa ‘Hardest Pit In The Litter’ vuonna 1999. Seuraavana vuonna hän julkaisi albuminsa ‘D-Game 2000’. Hän on tehnyt urallaan useiden paikallisten räppäreiden ja tuottajien, kuten Lil KeKen, Devin The Duden, Paul Wallin ja Trae Tha Truthin kanssa.

Billy Cook on yhdysvaltalainen laulaja, joka on kotoisin Houstonista, Texasista. Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden räppäreiden, kuten Z-Ron, Lil’ KeKen, Big Hawkin (RIP), Mr. 3-2:n (RIP), Scarfacen ja Trae Tha Truthin kanssa.