Brady Watt, Rome Streetz ja 38 Spesh julkaisivat uuden sinkun ‘Pistol Whip’

Brady Watt, Rome Streetz ja 38 Spesh julkaisivat vähän aikaa sitten uuden sinkkubiisin ‘Pistol Whip’. Biisin on tuottanut Brady Watt ja Carlos Homs.

Brady Watt on yhdysvaltalainen tuottaja ja basisti, joka on kotoisin Nashuasta, New Hampshiresta. Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Jadakissin, Krayzie Bonen, Mursin, Talib Kwelin, Xzibitin, Onyxin, DJ Premierin ja Conway The Machinen kanssa.

Rome Streetz on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Brooklynista, New Yorkista. Hän on julkaissut urallaan useita projekteja, jotka ovat saaneet paljon kiitosta kriitikoilta ja faneilta. Rome Streetz on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden ja tuottajien, kuten DJ Premierin, DJ Muggsin, Conway The Machinen, Method Manin, Benny The Butcherin ja Westside Gunnin kanssa.

38 Spesh on yhdysvaltalainen räppäri ja tuottaja, joka on kotoisin New Yorkista. Hän on tunnettu minimalistisesta tuotantotyylistään. 38 Spesh on julkaissut urallaan useita albumeita ja mixtapeja, kuten “Beyond Belief” (2022) ja “Stabbed & Shot” (2018). Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden ja tuottajien, kuten Benny The Butcherin, Ransomin, DJ Premierin, Alchemistin ja Pete Rockin kanssa.