Black Silverilta ja Ruste Juxxilta ilmestyi uusi sinkku ‘Cosmic Spitters’

Black Silverilta ja Ruste Juxxilta ilmestyi vähän aikaa sitten uusi sinkkubiisi ‘Cosmic Spitters’, joka löytyy uudelta ‘Barpolar’ -yhteisprojektilta. Biisin on tuottanut Stan Da Man.

Black Silver on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Los Angelesista, Kaliforniasta. Hän kuuluu Analog Brothers -räppiryhmään yhdessä Ice-T:n, Kool Keithin, Marc Liven ja Pimpin’ Rexin kanssa. Black Silver on julkaissut urallaan albumeita, kuten “Urban Legends w/ Ice-T” (2008), “Blood, Sweat & Beers w/ Tash” (2013). Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Ice-T:n, Ras Kassin, Spice 1:n, Kuruptin ja Kool Keithin kanssa.

Ruste Juxx on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Brooklynista, New Yorkista. Hän aloitti musiikkiuransa 2000-luvun alussa. Ruste Juxxin tunnetuimpia albumeita ovat “Indestructible” (2010), “Adamantine” (2012), “Ready to Juxx” (2014) ja “International Juxx” (2017). Hän on myös tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen räppäreiden, kuten Guilty Simpsonin, Rockness Monstan, Termanologyn, Conway The Machinen ja Bumpy Knucklesin kanssa.