All Hail Y.T. ja Tha God Fahim julkaisivat uuden sinkun ‘Term & Whole Life’

All Hail Y.T. ja Tha God Fahim julkaisivat perjantaina uuden sinkkubiisin ‘Term & WHole Life’. Biisin on tuottanut Observe Since 98.

All Hail Y.T. on yhdysvaltalainen räppäri, joka on syntynyt Killeenissä, Texasissa. Hän muutti 17-vuotiaana Delawareen, jossa hän tapasi isänsä, joka oli juuri vapautunut vankilasta. Ei kestänyt kauaa, kun Y.T. allekirjoitti levytyssopimuksen legendaarisen Houston-pioneeri Scarfacen kanssa. Y.T. julkaisi debyyttialbuminsa “Scarface Presents: Green City..” SMC/Universalin kautta. Tämän jälkeen Y.T. perusti omat levy-yhtiönsä State City Musicin ja Financed Buy Dopen. Hän on julkaissut urallaan useita albumeita, kuten “V-12 Soul” (2020), “Player Made” (2021) ja “All Hail Danza w/ Anthony Danza” (2022).

Tha God Fahim on yhdysvaltalainen räppäri, joka tunnetaan räppäämisen lisäksi myös tuottajana. Hänen tuotantotyylinsä sisältää usein kokeellisia ja pimeitä sävyjä. Tha God Fahim on julkaissut useita albumia ja mixtapeja, jotka ovat saaneet paljon huomiota underground-piireissä. Hän on tehnyt yhteistyötä useiden räppäreiden ja tuottajien, kuten Mach-Hommyn, Estee Nackin ja DJ Muggsin kanssa.