AC3Beats pisti ulos uuden sinkun ‘Mad At The Game’ – mukana X-Raided, Doggystyleeee ja Twisted Insane!

AC3Beats pisti perjantaina ulos uuden sinkubiisin ‘Mad At The Game’. Biisillä vierailee X-Raided, Doggystyleeee ja Twisted Insane. Biisin on tuottanut AC3Beats.

AC3Beats on yhdysvaltalainen räppäri ja tuottaja, joka on kotoisin Pomonasta, Kaliforniasta. Hän on tuottanut urallaan useita artisteja länsirannikkolta, kuten Nhalea, Trizzia, A.K Nlandia ja Doggystyleeeea.

X-Raided on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Sacramento, Kaliforniasta. Hän julkaisi debyyttialbuminsa ‘Psycho Active’ vuonna 1992. X-Raided on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Brotha Lynch Hungin, Kokanen, Bleezon, Ren Da Heatmonstan, T-Nuttyn ja Hollow Tipin kanssa. Hän vapautui vuonna 2018 vankilasta 26 vuoden tuomion jälkeen.

Doggystyleeee on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin San Bernardinosta, Kaliforniasta. Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Snoop Doggin, Nhalen ja Kokanen kanssa. Doggystyleeee kuuluu Crips-katujengiin, joka on vaikuttanut hänen musiikkinsa sanoituksiin ja asenteeseen. Hänen musiikkinsa on saanut seuraajia ympäri maailmaa ja hän on noussut yhdeksi mielenkiintoisimmista uusista artisteista länsirannikolta.

Twisted Insane on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin San Diegosta, Kaliforniasta. Hän on tunnettu nopeasta räppäystyylistään. Twisted Insane on julkaissut urallaan yli 15 sooloalbumia. Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Brotha Lynch Hungin, Tech N9nen ja X-Raidedin kanssa.