A-Wax ja Big Tone pistivät ulos uuden musavideon ‘Nostalgic Dayz’ – mukana Megan!

A-Wax ja Big Tone pistivät tänään ulos uuden musavideon biisille ‘Nostalgic Dayz’, joka löytyy uudelta ‘The Redprint’ -yhteisprojektilta. Biisillä vierailee Megan.

A-Wax on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Pittsburgista, Kaliforniasta. Hän on julkaissut useita albumeita ja mixtapeja, joista tunnetuimpia ovat “2 Sides Of The Game w/ Woodie” (2005), “Pullin’ Stringz” (2014) ja “Rx Lord” (2017). A-Wax tunnetaan erityisesti gangsta rap -tyylistään ja yhteistyöstään useiden tunnettujen räppäreiden, kuten Woodien (RIP), Spice 1:n, Shadowin, E-40:n, CML:n ja C-Murderin kanssa. Hän on myös perustanut oman levy-yhtiön Pie-Rx Recordzin, jonka kautta hän julkaisee omaa musiikkiaan.

Big Tone on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin Antiochista, Kaliforniasta. Hän teki ensiesiintymisensä vuonna 2003 East Co. Co. Records -levy-yhtiön “Northern Expozure” -kokoelman viidennellä osalla. Hän julkaisi vuonna 2004 debyyttialbuminsa “Mercele$$”. Hän on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muuassa Black C:n, B-Dawgin, San Quinnin, Lil Raiderin, E-40:n, Bernerin ja Andre Nickatinan kanssa.